Skansevejens Skole | PLC

Skansevejens Skole | PLC

Pædagogisk læringscenter
I arbejdet med en omfattende ombygning af Skalsevejens skole har vi lagt vægt på en større åbenhed, variation i rumoplevelserne og kontakt mellem de indendørs og udendørs fællesrum.
Vi har samlet skolens servicefunktioner centralt i bygningsanlægget med et pædagogisk læringscenter der strækker sig tværs gennem bygningsanlægget fra ankomst arealet til skolegården hvor det åbner sig med et stort glasparti. Ud mod skolegården er placeret en stor siddetrappe opbygget af mobile enheder.

Projekt information:

Opførelse af nyt pædagogisk læringscenter med bibliotek, læse nicher, hemse og siddetrappe.

Bygherre: Fredericia Kommune.

Årstal: 2004 – 2008.

Byggesum: 15 mio. kr.

Bruttoetageareal: Ikke oplyst.


Gå til toppen