Shell Raffinaderiet | Kontor og Velfærdsbygning

Shell Raffinaderiet | Kontor og Velfærdsbygning Shell Raffinaderiet | Kontor og Velfærdsbygning Shell Raffinaderiet | Kontor og Velfærdsbygning Shell Raffinaderiet | Kontor og Velfærdsbygning

Ny Kontor og Velfærdsbygning
Med sin moderne teknologi fremstår raffinaderiet som et pulserende, dynamisk og skulpturelt landskab, hvor hver form udspringer af sin funktion. Med inspiration fra raffinaderiet fremstår velfærdsbygningen i sin detalje rå i mødet mellem det ubehandlede beton, glassets og ståltrappernes lethed i samspil med de synlige forsyningsledninger der vidner om bygningen som en levende og dynamisk arbejdsplads.
Bygningen er opdelt i to ”blokke” som forbindes af en let mellembygning. Mellembygningen fremstår let og transparent og fremhæver derved tyngden og styrken i de massive bygningskroppe, der indeholder hovedfunktionerne.

Projekt information:

Kontor og Velfærdsbygning. Auditorium, café, bade – og omklædningsfaciliteter, kontormiljø.
Udført i samarbejde med Rambøll.

Bygherre: Dansk Shell A/S.

Årstal: 2006 – 2007.

Byggesum: 8,5 mio. kr.

Bruttoetageareal: ikke oplyst.


Gå til toppen