HOTEL FREDERICIA – RESTAURANTUDVIDELSE

HOTEL FREDERICIA – RESTAURANTUDVIDELSE HOTEL FREDERICIA – RESTAURANTUDVIDELSE HOTEL FREDERICIA – RESTAURANTUDVIDELSE

UDVIDELSE AF HOTELLETS RESTAURANT OG KØKKEN, SAMT NY KÆLDER
Projektet omfatter en udvidelse af Hotel Fredericia´s restaurant RYES, så serveringsarealet bliver fordoblet. Der udvides mod syd og samtidig ombygges den eksisterende del af restauranten.

Tilbygningen har store glasfacader mod syd og med flere udgange til en stor delvist overdækket terrasse. Skrå ovenlysvinduer sørger for at der kommer yderligere dagslys ind i den bageste del af restauranten.

Det nuværende køkken udvides med et opvaskerum og et depotrum, og under dette etableres endvidere depotrum i kælderen.

Under den nye del af restauranten etableres ligeledes kælder, indeholdende teknikrum, depoter og grupperum.

Arkitekturen er enkel og moderne, og tilpasser sig de eksisterende bygninger.

YDELSE:
Arkitektrådgivning.

BYGHERRE:
Hotel Fredericia A/S.

TOTALRÅDGIVER:
COWI A/S.
TT-Arkitekter er underrådgiver til COWI A/S.

OPFØRT:
2021.

AREAL:
ca. 250 m² + 200 m² kælder.

BYGGESUM:
Ikke oplyst.


Gå til toppen