Bøgeskov Skole

Bøgeskov Skole Bøgeskov Skole

1. PRÆMIE

Konkurrence
afholdt af Fredericia Kommune

En ny gennemgående bygning sammenbinder skolens eksisterende funktioner og danner et centralt ankomst område og et fælles pædagogisk miljø, hvor børn og voksne kan udfolde sig.
I forbindelse med det nye centrale hjerterum er alle fællesfaciliteter placeret. Stedets forudsætninger er bevidst udnyttet ved at lade landskabet komme i kontakt med det intime og beskyttende nærmiljø omkring institutionen. Der etableres et stort trappeanlæg i bindeledet mellem skolen og børnehuset med visuel kontakt til begge institutioner. Skolens hjerterum gøre hele bygningskomplekset til en harmonisk helhed.

Projekt information:

Præmieret konkurrenceprojekt udarbejdet i samarbejde med GPP Arkitekter i Århus.

Bygherre: Fredericia Kommune.

Årstal: 2007 – 2008.

Byggesum: 24 mio. kr.

Bruttoetageareal: Ikke oplyst.


Gå til toppen