Tegnestuen

 • Fornuftige og praktiske løsninger

  Vi er et team af arkitekter og bygningskonstruktører med lang erfaring med totalrådgivning og byggeledelse.

  Hos os er dine ønsker i centrum. Vi sikrer en tryg og planmæssig gennemførelse af dit byggeri fra idé til ibrugtagning. Med praktiske og fornuftige løsninger ser vi det som vores mål at opføre højkvalitetsbyggeri gennem en engageret, kreativ og ansvarsfuld indsats. Vi tilbyder arkitekt – samt totalrådgivning tilpasset den enkelte byggesag.

  Tag os med på råd fra første tanke – vores indlevelse og blik for din virksomhed vil sikre at dit byggeprojekt lever op til dine ønsker og behov.

  I 2006 blev tegnestuen nomineret til Arkitekturprisen Fredericia for ombygning af møbelvirksomheden Fredericia Furniture A/S.

  Tillid og kvalitet

  Tegnestuen ligger centralt i Danmark og dækker derfor projekter langt omkring. Med sine rødder i Fredericia har tegnestuen opbygget et stærkt netværk med dygtige samarbejdspartnere, der er med til at sikre en god byggeproces samt en høj kvalitet i tegnestuens byggeprojekter ned til mindste detalje.

  Tegnestuen er medlem af Danske Arkitektvirksomheder, DANSKE ARK, og beskæftiger i dag 5 medarbejdere i en god kombination mellem arkitekter og bygningskonstruktører.


Gå til toppen